Cautare

5882 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea ovidius" (2.67 secunde)
"Ma intorc la catedra de fizica de la liceul "Ovidius" din Constanta. Sper sa reusesc sa pregatesc un olimpic national" a spus Marian Sarbu.
• In Neamt, fieful primarului Gheorghe Stefan, ex-liberalii Ovidius Marcutianu si Emil Bostan au fost primiti in PDL cu bratele deschise ca vicepresedinti ai filialei judetene.
In plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Targu Jiu, Florin Circiumaru, fostul sef al ANI Catalin Macovei, fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu, fostul sef al TVR Alexandru Lazescu, senatorul UNPR Ovidius Marcutianu, fostul presedinte al CJ Buzau Victor Mocanu, deputatul Dan Ilie Morega, deputatul Eugen Nicolicea, De asemenea, in lista MApN apare si procurorul Codrut Olaru.
Este profesor inginer, a predat si la Universitate, la Ovidius. Este si doctor. Si-a adus si copiii din Siria. Are un baiat la liceul sportiv si fata la facultate.
"Cunoastem 2-3 camine in care studentii au ales si aceasta optiune, de a locui intr-un spatiu mai liber prin restrangerea paturilor, insa, pana in acest moment, nu avem nici o sesizare grava in acest sens”, a declarat Laura Batranu, responsabila cu administrarea caminelor studentesti ce apartin Universitatii Ovidius.
Pe langa Bidepa, mai putem aminti Big Guard Security, datoare sanatatii cu peste 111 milioane lei, Protguard National Ovidius, de la care AVAS are de recuperat circa 13,4 milioane lei, Security Guard Group, datoare cu vreo 72 milioane lei, VIP Security Casimcea, cu peste 21 milioane lei si lista poate continua.
La manifestare au fost prezenti Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Virgil Breaban, decanul Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii "Ovidius", Cristinel Sebe si Aurora Cioc, ultimii doi fiind directori ai ICECON Bucuresti.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
In programul de actiuni al proiectului "Consumatori suntem noi toti" este inclusa organizarea unei conferinte in perioada 10-13 mai a.c., in orasul bulgaresc Albena, la care vor participa reprezentantii a 15 firme constantene, un oficial din cadrul OJPC Constanta si doi reprezentanti ai Universitatii "Ovidius", a precizat Groposila.
La manifestare a participat si o delegatie constanteana formata din Iulian Groposila, presedinte al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Gheorghe Trandafir, director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Cristina Vlad, reprezentant al Directiei Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor, Cornel Grigorut, reprezentant al Universitatii Ovidius, Dumitru Nancu, director OTIMMC Constanta, oficiali din partea Prefecturii Constanta, Primariei Constanta, Consiliului Judetean si mediului de afaceri constantean.
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu.
Rodica Staiculescu, decanul Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, seful organizatiei locale a PNL, Stela Curtmola, reprezentantul Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, omul de afaceri Andrean Mihei, Mihaeala Blecin, intreprinzator constantean, precum si numerosi alti reprezentati ai agentilor economici constanteni.
Catalin Sfirloaga Spectacole trupe studentesti - ora 18.30 - Trupa de teatru a Facultatii de Arte dincadrul Universitatii Ovidius, Constanta:
El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Parintele constantean este de parere ca, de-a lungul celor doua milenii de observare, prevenire si combatere a bolilor spirituale, Biserica a dezvoltat o adevarata terapie a despatimirii omului.
Pentru ce stau eu aici, in soare?” Ingretosati de "corvoada”, plictisiti de solicitarile "lipsite de sens” in mintile lor prea inguste, sefii de descentralizate si-au trosnit nervosi mainile, au dat din picioare si s-au aparat de soare cu palma facuta streasina la ochi… Sau sa caste, ca de exemplu Adrian Bavaru (fostul rector al Universitatii Ovidius).
Una peste alta, indiferent care a fost cifra reala, nu poate fi negat insa faptul ca Piata Ovidius a fost umpluta pana la refuz, iar manifestarea chiar a fost emotionanta - sa vezi atatia oameni stransi sa-l asculte pe un singur om...
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
google-analytics.com